Moyes: Ville ønske jeg fik mere tid

Skotten David Moyes begræder sit tidlige exit fra Old Trafford, og advarer imod, at Manchester Uniteds langtidsprojekter er fortid.

Bare 10 måneder inde i sin seksårige kontrakt med Manchester United blev David Moyes fyret som cheftræner hos de daværende regerende mestre. Det har taget hårdt på den 51-årige træner.

– Jeg nød min tid hos Manchester United, den har lært mig nogle betydningsfulde lektioner. Jeg er sikker på, at den tid vil gavne mig fremadrettet. Jeg tror, at jeg fremover vil være en klogere manager efter min tid på Old Trafford, siger David Moyes ifølge The Scottish Herald.

Moyes er fortsat sikker på, at han kunne have vendt skuden, hvis bare han fik mere tid, som han blev lovet. Dertil stikker han til ledelsen, og advarer den kommende træner om, at deres proklamerede langtidsprojekter er det pure opspind.

– Da jeg tog over for Sir Alex Ferguson tog jeg imod råd fra ham om nogle ting, som skulle gøres på den korte bane, mens jeg selv fandt områder, som havde brug for en kærlig hånd. Det var aldrig projekter, som kun skulle tage uger eller måneder. Det var ærgerligt, at jeg ikke fik mere tid til at udføre det, men hvad jeg ved er, at jeg er kommet videre.

Skotten oplyser, at han har jobtilbud på hånden, men at han muligvis vælger at tage en pause fra fodbolden.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Sky: Fabregas kan forlade Barcelona

Næste artikel

De Telegraaf sætter navn på fire transfermål

ANNONCE