De udlejede: Henriquez bomber igen

Vi bringer her et overblik over alle Manchester Uniteds udlejede spillere, og deres ageren i denne weekend.

Angelo Henriquez nettede for femte gang i ti optrædener for Real Zaragoza i weekenden. Han scorede åbningsmålet i holdets nederlag på 2-1 til Numancia i det 53. minut på en fremragende helflugter. I det 71. spilminut blev angriberen byttet ud, og derefter lukkede Zaragoza to sene mål ind.

I Wigan Athletic fortsætter Nick Powell sin fine form, da han var med i 1-0-sejren over Yeovil Town. Midtbanespilleren fik ikke scoret sit femte mål denne sæson, men han kom yderst tæt på, da han fik et forsøg reddet på stregen.

I League One var det meningen, at to United-lejesvende skulle have krydset klingre, men det skulle vise sig, at backen Tyler Blackett skulle se hele kampen mellem Blackpool og Ipswich Town fra førstnævntes bænk, mens Ryan Tunnicliffe fik 90 minutter for Ipswich i deres 3-2-sejr.

Marnick Vermijl og NEC Nijmegen var på en svær opgave mod Ajax Amsterdam, og Champions League-deltagerne skulle da også løbe med en sikker 3-0-sejr. Uniteds unge belgier fik dog roser med på vejen for kampen, da han konstant kom i gode overlaps fra sin position som højreback.

I Portugal fik Bebe 81 minutter på banen for Pacos de Ferreira i deres 0-0-kamp mod Arouca, men fik til gengæld ikke lov at spille i Europa League-kampen mod Dnipro Dnipropetrovsk, som de i øvrigt tabte 2-0.

Jesse Lingard fik fuldtid for Birmingham City, da de sejrede 3-1 ude mod Huddersfield Town, mens Davide Petrucci ikke fik spilletid i Royal Antwerps 2-1-sejr over White Star Bruxelles.

Rygte: Shinji Kagawa for Marco Reus?

Gerrard: Fergie bød på mig