Deadline Day-rygter

Det har været et bemærkelsesværdigt stille transfervindue, men traditionen tro kan meget nå at ske på sidstedagen. Vi tager pulsen på nogle af morgenens varmeste rygter.

Det portugisiske nyhedsmedie O Jogo har i flere uger brygget på rygtet, der sender Benficas stjerne i svøb, Renato Sanches, til Manchester United. Her til morgen skriver de, at englænderne står klar til at smide 31 millioner pund efter den bare 18-årige offensive midtbanespiller.

The Daily Mirror skriver, at Manchester United har indgået en direkte duel med ligaens dukse fra Leicester City i kampen om Ahmed Musa. Den 23-årige CSKA Moskva-angriber, der i øvrigt også figurerer på kanten og på midtbanen af og til, har scoret 10 mål i 19 kampe denne sæson. Leicester City skulle allerede have fået et bud på 15 millioner pund afvist.

The Daily Star smed en klassisk EXCLUSIVE-nyhed på forsiden her til morgen med påstanden om, at Manchester United er klar til at grave dybt i lommerne for at tilknytte Tottenhams gyldne duo Harry Kane og Dele Alli. Mediet skriver også, at Louis van Gaal har kigget på Spurs’ backs, hvor Kyle Walker sandsynligvis er det omtalte transfermål.

Manchester United har som altid en gruppe unge gutter, der gerne vil have mere fodbold i benene end hvad klubben kan tilbyde. Nick Powell kan stå over for et udlån til Hull City, og Guillermo Varela kan blive udlejet til Genoa, hvis United får tilknyttet en ny back inden lukketid. Andreas Pereira er umiddelbart røget bag Adnan Januzaj i køen til spilletid, hvorfor han også kan ryge på udlån.

Køb nu din billet – Der er kun få billetter til det store supportertræf den 7. februar i København tilbage. Få sikret sin plads inden der er udsolgt.

Supportertræf med Mads Timm den 7. februar

Køb din trøje hos Unisport, så støtter du OldTrafford.dk. Handler du hos Unisport.dk gennem linket, så støtter du OldTrafford.dk.

Total
0
Shares
Forrige artikel

United skal en tur til Shrewsbury

Næste artikel

Bekræftet: Guardiola tager over i City

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share