Derby vil leje Wilson

Derby jagter oprykning til Premier League, og ønsker i den forbindelse at låne James Wilson resten af sæsonen.

Uniteds tidligere assistent Steve McClaren står nu i spidsen for Derby County i the Championship, og jagter i øjeblikket oprykning til Premier League. Holdet er pt placeret på 5.pladsen, og ligger til en play-off kamp om oprykning.

Der er fem point op til direkte oprykning, og den mulighed jagter man fuldt ud. I den forbindelse ønsker Derby nu at leje James Wilson for resten af sæsonen, for at forstærke sig i den forreste kæde.

The Sun skriver, at Derby var tæt på at indgå en aftale i sidste uge, hvor Wilson dog fik en mindre skade i en u21-kamp for United. Derby håber dog fortsat at kunne indgå en aftale med United, så de kan få glæde af Wilsons målnæse i de sidste kampe af sæsonen.

I følge avisen er flere klubber dog ude efter den 19-årige angriber, der har scoret to mål i denne sæson for United. Blandt andet nævnes Nottingham Forest som en bejler til Wilson.

Skulle Wilson tage til Derby på lån vil han gøre en anden United-spiller selskab. Jesse Lingard har de seneste uger været udlejet til Derby, hvor han har fået en del spilletid på midtbanen og kanten for Steve McClarens tropper.

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Rooney: Mata burde have sparket

Næste artikel

Juventus: Behøver ikke sælge Pogba

Relaterede artikler
Maguire og Rangnick
Gå til siden

David Ornstein: United intensiverer trænerjagt

Ifølge den pålidelige journalist David Ornstein udnytter Manchester United den korte vinterpause og ugerne herefter til at tage skridtet videre i jagten på en permanent træner.
Total
0
Share