Juventus: Behøver ikke sælge Pogba

Paul Pogba står angiveligt højt på Uniteds ønskeliste til sommer, men Juventus afviser at de er nødt til at sælge deres stjerne.

Paul Pogba er et af de varmeste navne i europæisk fodbold. Franskmanden har spillet forrygende for Juventus og jagtes af samtlige storklubber i Europa. Men italienerne ønsker ikke at sælge deres midtbaneprofil.

– Pogba er en ung spiller med et stort potentiale, et potentiale som han er ved at udfolde. Vi ønsker at vinde og vi behøver ikke nødvendigvis sælge vores bedste spillere.

– Selvfølgelig vil en spiller af hans kaliber være eftertragtet, men vi søger ikke efter en køber, og der har ikke været kontakt med andre klubber, sagde Giuseppe Marotta, der er direktør i Juventus, efter weekendens sejr over Genoa.

Paul Pogba forlod United i 2012, og har siden haft stor succes i Juventus. Hans agent Mino Raiola har flere gange pustet til ilden om et skifte til sommer, og senest har franske Paris SG været nævnt som en kommende arbejdsgiver. United, Real Madrid, City og Chelsea nævnes også som bejlere til Pogba.

Forrige artikel

Derby vil leje Wilson

Næste artikel

Carragher: Gerrard var frustreret

ANNONCE