Derfor blev Kuszczak købt

De første bulletiner gik på, at United kun havde lejet West Bromwich-målmanden, men han er købt, lød det fredag fra Manchester United. Og begrundelsen…

De første bulletiner gik på, at United kun havde lejet West Bromwich-målmanden, men han er købt, lød det fredag fra Manchester United. Og begrundelsen følger nu.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Sir Alex Ferguson har henover sommeren kaldt Ben Foster for en fremtidig førstemålmand på det engelske landshold, og med Steve McClarens landsholdsudtagelse fredag blev Foster opgraderet til Englands tredjebedste målmand. Men nu er det lige pludselig Tomasz Kuszczak, der er bedste bud på en fremtidig afløser for Edwin van der Sar – fordi han har erfaring.

” Tomasz er foran Ben, når det kommer erfaring, for han har både spillet Premier League og landsholdsfodbold. Vi prøver lige nu at identificere hans fulde potentiale for han imponerede os stort i sidste sæson.”

“At være involveret i en nedrykningskamp er noget af en test for så ung en målmand. Her beviste han, at han sammen med Ben er Manchester Uniteds fremtid på positionen,” siger Ferguson, der fortsat har i sinde at tilbyde Edwin van der Sar et år mere.

Forrige artikel

Sir Alex langer ud efter priserne

Næste artikel

Solskjær spiller mod Brasilien

ANNONCE