Derfor var Shinji Kagawa ikke med

Manchester Uniteds japanske midtbanepiller, Shinji Kagawa, har ikke haft en andel af Manchester Uniteds Premier League-kampe indtil videre i sæsonen. Klubbens manager, David Moyes, fortæller nu, hvorfor han ikke har brugt Kagawa.

Mange af Manchester Uniteds fans har sat spørgsmåltegn ved David Moyes fravalg af at bruge Shinji Kagawa som en del af de røde djævles hold i den første række af kampe i Premier League-sæsonen.

Kagawa var heller ikke en del af Manchester Uniteds trup i dag i Uniteds 2-0-sejr på Old Trafford over oprykkerne fra Crystal Palace. Og årsagen er klar ifølge Moyes og klubben, som melder om lange flyveture og sygdom som en del af skylden til Kagawas manglende involvering.

Flyveture og sygdom

I dag skrev Manchester United på sin Twitter-profil, at Kagawa ikke var en del af truppen imod Crystal Palace på grund af influenza, imens resten af forklaringen kommer fra holdets manager:

– Hvis du ser på de fleste af dem (der ikke har været en del af Manchester Uniteds trup – heriblandt Shinji Kagawa, red.), så var de sent hjemme fra landsholdsopgaver efter Confederations Cup, så var der en landsholdsvenskabskamp med en lang flyvetur bagefter – og så var der en landsholdskamp igen.

– Hvis du ser på grundene for, hvorfor folk ikke har spillet, så har det mere noget at gøre med, at de ikke har været tilrådighed, så det kunne lade sig gøre, siger David Moyes ifølge det engelske medie, Daily Express.

Hvis Kagawa når at blive rask, så er næste mulighed for at få spilletid for Manchester United nu på tirsdag, hvor klubben møder tyske Leverkusen i Champions Leagues gruppespil.

Forrige artikel

To dødbolde sikrede sejr

Næste artikel

Moyes: Korrekt gult til Young

ANNONCE