Derfor vil Memphis ikke kaldes for Depay

Memphis Depay afslørede tilbage i 2013 hvorfor han konsekvent kalder sig sit fornavn og ikke efter sit efternavn.

Umiddelbart inden Memphis Depay optrådte for første gang for Manchester United på pre-season touren i USA blev der sendt en besked rundt til alle mediefolk på turen:

Memphis Depay bad om at blive omtalt som sit fornavn ligesom han ville have Memphis stående på ryggen i den kommende sæson.

Men selvom man kunne udelægge det som værende et tegn på storhedsvanvid eller arrogance hos Manchester Uniteds nye 7’er, så ligger der helt andre og lidt mere tragiske årsager bag ønsket om at optræde som Memphis.

Tilbage i 2013 løftede han overfor De Volkskrant afsløret for sit navnevalg, skriver Yahoo.

– Man får reaktioner såsom “Hvem tror drengen han er? At han er en stjerne?”, men de folk ved ikke hvad der ligger bag.

– Det er meget svært for mig, da alle ville foretrække at spillle med sit efternavn bag på ryggen. Men mit forhold til min far er ikke til at reparere. Jeg taler ikke til ham og jeg har ikke kontakt med nogen familie på min fars side. Og det kommer ikke til at ske, lød det dengang fra Memphis.

Memphis’s opvækst i Holland var meget svær og faderen forlod familien da Memphis var 4 år.

Moderen mødte herefter en anden mand, som flyttede ind.. med sine 15 andre børn, så Memphis blev i den grad pludselig tilsidesat i familien indtil også han forlod familien.

Ifølge Yahoo åbnede Memphis op i et tv-interview senere hen, hvor han dog ikke ville komme ind på sin opvækst da “han ville ikke have at folk skulle få ondt af ham.”.

– Dengang handlede det bare om overlevelse. Jeg måtte kæmpe min vej igennem det. Jeg kunne sagtens tale om sing som fysisk vold, men jeg føler ikke rigtig for det, lød det fra Memphis.

Forrige artikel

United byder på Mane

Næste artikel

Rooney: Har kun spillet én dårlig kamp

ANNONCE