Rooney: Derby er ikke en guldkamp

Det er alt for tidligt på sæsonen til at tale om, at søndagens derby kan afgøre mesterskabet, mener Wayne Rooney, der forudser, at Manchester Citys skadesproblemer ikke får stor betydning.

Uanset hvem der vinder søndagens Manchester-derby, betyder det ikke, at taberen udspiller sine mesterskabschancer. Sådan lyder det fra United-anfører Wayne Rooney. 

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Vinderen rykker ellers op på førstepladsen i Premier League – United på en delt en af slagsen med Arsenal – men vi er fortsat så tidligt i sæsonen, at vi ikke kan tale om guldkampe endnu. 

– At vinde er på toppen af vores dagsorden, men kan man ikke sige, at det hold, der vinder, også kommer til at vinde titlen. Der er masser af lokal stolthed, vi vil vinde, og det er vigtigt, at vi går ind til kampen med selvtillid. Hvis vi spiller på den måde, som vi ved, vi kan, så kan vi bestemt tage de tre point, siger kaptajnen til United Review.

Uniteds sejrschancer er markant forøget med skaderne til City-profiler som Sergio Agüero og David Silva, men ifølge Rooney får det næppe den store betydning. Han hæfter sig blandt andet ved, at to af de lyseblå sommerindkøb har fået en glimrende start på karrieren i Manchester.

– Nu til dags har topholdene så gode trupper, at de kan klare skader. Spillerne, de har hentet ind, kostede over 100 millioner pund i De Bruyne og Sterling, så de er to fantastiske unge spillere, og vi skal uskadeliggøre deres trusler og drage fordel af deres mangler, siger Rooney, der kender Sterling fra det engelske landshold.

– Raheem er en fantastisk spiller og en god knægt, men han er stadig en ung knægt og har stadig meget at lære. Det gode ved Raheem er, at han gerne vil lære. Han har startet sin karriere i City rigtig godt, men forhåbentlig kan vi tage lidt af hans fart søndag og vinde.

Vil du på Old Trafford og opleve The Red Devils? Vi guider dig i de forskellige muligheder her

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Optakt: Manchester United - Manchester City

Næste artikel

Startopstillingen mod Manchester City

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share