Deschamps: Fejden mellem Pogba og Mourinho er blevet overdrevet

Den franske landstræner mener, at der bliver gjort meget ud af lidt i forhold til relationen mellem Paul Pogba og José Mourinho.

Over den seneste måned har man i diverse medier kunnet læse om, hvor kold luft der angiveligt er mellem Paul Pogba og José Mourinho. Det kulminerede i forrige uge med en video fra træningen, hvor de to ikke så specielt venskabelige ud.

Forholdet mellem stjernespilleren og manageren er dog slet ikke så slemt, som det bliver fremstillet, mener en anden, der er tæt på Paul Pogba, nemlig den franske landstræner, Didier Deschamps.

– Jeg mener, det er overdrevet. Måske så du ikke den seneste kamp, for jeg så en god Paul Pogba. Jeg tror, Mourinho så det samme som mig. Der er sket nogle ting, og som så ofte, så gør man en stor ting ud af ikke så meget, siger han ifølge Sky Sports. 

Landstræneren er i øjeblikket sammen med Paul Pogba, som sammen med resten af verdensmestrene skal møde Island i en træningskamp torsdag, inden de møder Tyskland i UEFA Nations League tirsdag 16. oktober. 

– Når jeg ser, hvordan Paul opfører sig i forhold til sin nuværende klubsituation, kan man sige, at han har gjort alt, hvad han kan, mentalt og i forhold til hans individuelle præstationer for at hjælpe klubben, siger Deschamps, der dog ikke vil blande sig alt for meget.

– Jeg vil ikke blandes ind i det eller blande mig i en spillers forhold til sin træner.

 

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Forrige artikel

Landsholdsoverblik: 11 United-spillere i aktion

Næste artikel

Pogba: Man behøver ikke anførerbindet for at være en leder

ANNONCE