Det bedste er i vente fra Mkhitaryan

Det stadig skidt for Henrikh Mkhitaryan, men siden er armeneren blevet en bærende spiller i Uniteds offensiv. Han føler selv, han kan blive endnu bedre.

Et par skader og en meget sløj indsats i Premier League-derbyet mod Manchester City var med til at gøre Mkhitaryans start i United meget besværlig. Siden er offensivspilleren kommet i omdrejninger, og han føler selv, han har mere at tilbyde.

– Jeg ved, der er områder, hvor jeg kan forbedre mig, og hvor der er plads til forbedring. Jeg kender mig selv rigtig godt, og jeg ved, jeg kan gøre det bedre, det føler jeg mig sikker på, siger armeneren til United Review.

– Jeg vil sige, at jeg ønsker flere mål og flere assist næste sæson.

Mkhitaryan missede EFL-Cup finalen i februar, hvor United slog Southampton, og det har gjort den tidligere Dortmund-spiller opsat på at nå Europa League-finalen med United.

– Selvfølgelig var det ikke sjovt at misse den finale, men det vigtigste er, at holdet vandt. For mig er holdets præstationer det vigtigste. Mere end mine egne. Så jeg vil være rigtig glad, hvis vi kan nå endnu en finale i år. Det er et mål at vinde Europa League, men vi ved, det ikke bliver nemt.

United møder i kvartfinalen i Europa League belgiske Anderlecht.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Forrige artikel

Officielt: Lingard forlænger med United

Næste artikel

Fem spillere ude mod Sunderland

ANNONCE