Deutsche Bank fjerner anbefaling af United-aktie

Den tyske storbank Deutsche Bank vil ikke længere anbefale Manchester United-aktien.

De skuffende sportslige resultater sammen med en forventning om øgede omkostninger i forbindelse med spillerindkøb får nu Deutsche Bank til at holde igen med anbefalingen af Manchester United-aktien.

Den tyske bank har tidligere anbefalet aktien, som på det seneste har oplevet et par fald i værdien.

Selvom banken føler sig sikker i Manchester Uniteds forretningsmodel og har tiltro til at klubbens brand sagtens kan overleve et par år uden sportslig succes, så erkender banken at klubben må ud og investere i nye spillere, samtidig med at de attraktive tv- og præmiepenge i forbindelse med sportslig succes kan udeblive.

– Vi indser nu at vi var lidt for konversative i vores vurdering. Vi vil stadigvæk se en god vækst de kommende år når MANU (aktiens navn, red.) fortsætter med at skabe mere brandværdi, hvilket afspejler sig i vores nye vurdering.

– Så de positive elementer forbliver for aktien, men vi må også balancere dem op imod holdets præsteret såsom at de forventede resultater i Premier League og Champions League kan udeblive. Selvom vi ikke mener at en dårlig sæson ændrer på brandværdien, så er den økonomiske konsekvens ikke til at undgå og vigtigere endnu, så forventer vi at MANU skal ud og investere i flere spillere for at forbedre deres resultater, lyder det fra bankens analytiker Doug Mitchelson til Streetinsider.

Forrige artikel

Trio træner med igen

Næste artikel

Fabio og Zaha næsten Cardiff-spillere

ANNONCE