Di Maria: Kan ikke vente med at komme i gang

Angel Di Maria afslørede i dag, at flere klubber jagtede ham, men at det kun var United der kunne få ham væk fra Real Madrid.

Det var en glad Angel Di Maria, som for få timer timer siden blev præsenteret som ny United-spiller. Han fortalte om glæden ved at skulle repræsentere de røde djævle.

– Jeg er lykkelig ovar at skrive under med United. Jeg har virkelig nydt min tid i Spanien. Flere klubber har jagtet mig, men United var den eneste klub jeg ville forlade Real Madrid for, sagde argentineren.

Angel Di Maria har indenfor de seneste måneder vundet Champions League med Real Madrid, og stået i en VM-finale med Argentina. Men nu ser det dyreste indkøb i britisk fodbold frem til at arbejde sammen med Louis van Gaal, og det projekt der er i United.

– Louis van Gaal er en fantastisk træner, med en eminent evne til at skabe succes. Jeg er imponeret af den vision og vilje der er, for at få klubben tilbage til toppen, hvor den hører til. Jeg ser virkelig frem til at komme i gang, sagde Angel Di Maria ved præsentationen i United.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Startopstillingen imod MK Dons

Næste artikel

Van Gaal: Di Maria er verdensklasse

ANNONCE