Van Gaal: Di Maria er verdensklasse

Chefen er begejstret for den nye signing, som han kalder en midtbanespiller i verdensklasse og en fremragende tilføjelse til truppen.

Pengene sidder løst på Old Trafford i disse uger, hvor Manchester United har lagt mellem 130 og 140 millioner pund på bordet for Ander Herrera, Luke Shaw, Marcos Rojo og nu Angel Di Maria. Sidstnævnte har kostet i særklasse mest, og med sine 59,7 millioner pund er han samtidig det dyreste indkøb i Premier Leagues historie. 

Det er mange penge, men for den slags summer får man også kvalitet. Faktisk endda af højeste kaliber, mener Louis van Gaal.

– Angel er en verdensklasse midtbanespiller, men endnu vigtigere er, at han er en holdspiller. Der er ingen tvivl om hans enorme naturlige talent, siger manageren til klubbens officielle hjemmeside i forbindelse med præsentationen af den 26-årige argentiner.

– Han er en fantastisk hurtig og skarp venstrebenet spiller, som sætter en frygt i selv de bedste forsvar. Hans driblefærdigheder og evne til at udfordre og sætte modstandere af er en fornøjelse at overvære. Han er en fremragende tilføjelse til holdet.

Noget tyder på, at den hollandske chef har ret. Di Maria stod i hvert fald bag 17 måloplæg i Primera Division i sidste sæson – mere end nogen anden spiller i Europas fem bedste ligaer.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Di Maria: Kan ikke vente med at komme i gang

Næste artikel

3 nye numre uddelt

ANNONCE