Diarra stadig aktuel

Michael Carrick er ikke nogen ny Roy Keane. Det blev pointeret af både spilleren selv og Sir Alex, da det nu skadede nyindkøb fra Tottenham blev…

Michael Carrick er ikke nogen ny Roy Keane. Det blev pointeret af både spilleren selv og Sir Alex, da det nu skadede nyindkøb fra Tottenham blev præsenteret. Nu bliver det understreget af Uniteds optrappede jagt på en rigtig skraldemand ala Keane.

Mens luften endnu var præget af forår og ikke en sommerlig hedebølge, var Diarra den mand, der oftest blev linket til Old Trafford. Endda var Lyons mand fra Mali så meget i søgelyset, at mange regnede med, at United og de franske mestre ville nå til enighed, og at det ville blive Diarra og ikke Carrick, der ville bringe nyt blod til midtbanen.

Ifølge spillerens agent Frederic Guerra er United dog stadig opsat på også at sikre sig afrikaneren, som prissættes til 25 mio. pund. United har efter indkøbet af Carrick genoptaget kontakten til Lyon, men også Milan og Real Madrid, der på rygtebasis har en aftale på plads med Lyon, er interesseret.

Skal man tage Sunday Mails historier for gode varer, er Owen Hargreaves også fortsat en af dem, Sir Alex har i kikkerten.

Forrige artikel

Rooney villig til at forlænge kontrakt

Næste artikel

United tilbydes Tevez

ANNONCE