United tilbydes Tevez

Fernando Torres valgte til stor skuffelse for Fergie at blive i Atletico Madrid, og derfor menes skotten foruden midtbanespillere også at søge en ny…

Fernando Torres valgte til stor skuffelse for Fergie at blive i Atletico Madrid, og derfor menes skotten foruden midtbanespillere også at søge en ny angriber, så han kan formindske svækkelsen efter Ruud van Nistelrooys exit.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

En af de spillere, der for kort tid siden mentes at stå på ønskesedlen var Carlos Tevez. Argentineren blev sammen med Lionel Messi udråbt til sin generations nye stjerne efter hans optræden ved VM. United skulle dengang være villig til at hoste op med lidt under 10 mio. pund.

Corianthians er dog ikke helt tilfreds med den pris. Brasilianerne, der er Sydamerikas svar på Chelsea, kan imidlertid ikke tilfredsstille den argentinske profil, som har lagt sig ud med ledelsen i klubben i håbet om at komme til Europa. I den forbindelse skal Corianthians have taget kontakt til David Gill & co. i United-ledelsen og tilbudt en handel til 15 mio. pund, skriver Sunday Star.

Forrige artikel

Diarra stadig aktuel

Næste artikel

Chadwick kollapsede i ligapremiere

ANNONCE