Dobbeltmoralen længe leve

Den nordamerikanske sportsdomstolen, NACAS (North American Court of Arbitration for Sport), idømte igår en kvindelig canadisk cykelrytter en bøde på 500…

Den nordamerikanske sportsdomstolen, NACAS (North American Court of Arbitration for Sport), idømte igår en kvindelig canadisk cykelrytter en bøde på 500 Schweizerfranc samt en offentlig advarsel, efter hun ikke mødte op til en dopingprøve.

Den 22-årige cykelrytter dukkede ikke op til en dopingtest, som det internationale cykelforbund, UCI, havde indkaldt hende til efter et løb i Belgien i april.

Taget straffen i betragtning, så er det vi nu spørger:

Hvor er du i denne sag, Hr. Kulturminister Brian Mikkelsen?

Som bestyrelsesmedlem af WADA proklamerede sagde du på direkte tv, at du nok skulle sørge for, at Rio Ferdinand ville få 2 års karantæne fra al fodbold for samme forseelse.

Hvor er du i denne sag, Hr. DIF-formand Kaj Holm?

Som formand i det danske idrætsforbund udtalte du i Ekstra Bladet den 8. januar 2004, at du var sikker på, at Manchester United vidste at Rio Ferdinand var dopet, fordi de støttede deres spiller i en sag, som blev dømt uretfærdigt (bl.a. med brud på et af demokratiets grundprincipper).
Så Kaj Holm…Vidste Rona(Hendes cykelhold), at hun var dopet?

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

United bød mere end Roma - men blev afvist

Næste artikel

Serveren er ustabil

ANNONCE