United bød mere end Roma – men blev afvist

Manchester United skulle have budt over 110 millioner kroner på Auxerres unge franske forsvarsstalent, Philippe Mexes, men alligevel så blev de afvist, da…

Manchester United skulle have budt over 110 millioner kroner på Auxerres unge franske forsvarsstalent, Philippe Mexes, men alligevel så blev de afvist, da spillerens agent havde været på besøg i Manchester.

Den franske klubs træner, Guy Roux, afslørede i sidste uge, at Manchester United havde budt på Mexes, men da de ikke kunne tilbyde ham en stamplads på holdet, så afslog hans agent. Derfor ser det nu ud til, at Mexes, som regnes for at være Frankrigs største forsvarstalent i disse år, må tage sig til takke med AS Roma, som netop har solgt deres forsvarsklippe, Walter Samnuel.

“Manchester United gav os et tilbud på €15 mio. (111 mio. danske kroner, red.), men spillerens agent, som netop har besøgt United, afviste det på spillerens vegne.
Det ser ud til, at Philippe er bange for ikke at komme til at spille. Vi var ellers tæt på en formel aftale,” udtaler Roux til France Football.

Dermed ser det ud til, at Mexes går til AS Roma, men det vil betyde, at Auxerre vil få det halve af, hvad United tilbød klubben.

“Vi mødte Romas sportsdirektør, Franco Baldini, men vi fik ikke lavet nogen aftale. Det italienske tilbud er alt for lille, mellem €7 og €8 mio(52-60 mio. danske kr., red.),” udtaler Roux, som smider bolden i hænderne på Roma:

“Roma vil have Philippe, men de må give os en acceptabel pris.
Når du lige har solgt Walter Samnuel for mere end 175 mio. kroner, så kan du lave et godt tilbud på Mexes.
Jeg føler, at romerne ikke har så mange penge. Vores første intentioner var at sælge spilleren til den klub han ville til, men Auxerre må heller ikke blive ødelagt, og han har stadig 2 år tilbage på hans kontrakt med os,” lyder det meget retfærdigt fra Roux.

Manchester United ser ud til, at have tilbagetrukket interessen for Mexes efter de købte Gabriel Heinze i sidste uge fra Auxerres rivaler Paris Saint Germain.

Det ser altså endelig ud til, at det ikke er United, som er den nærige klub i kampen om et stort talent…

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

EM er slut for Butt

Næste artikel

Dobbeltmoralen længe leve

ANNONCE