Dortmund & City venter i Kina

United har offentliggjort to af modstanderne på sommerens pre-season tour til Kina.

United kunne i går præsentere planerne for sommerens pre-season tour, der i år går til Kina. Nu er der så kommet information ud, om hvilke hold United skal møde undervejs.

For første gang skal United møde rivalerne fra City på en træningslejr i udlandet, det sker den 25.juli i Beijing. Et par dage inden, den 22.juli, skal United i Shanghai møde tyske Borussia Dortmund.

For at reklamere for sommerens tur til Kina, er et par legender sendt afsted. Nemanja Vidic har selv været med United på pre-season i landet, og ved derfor hvad der venter truppen til sommer.

– Det er en god nyhed, at vi tager til Kina på pre-season. Der er så mange fans i landet, over 100 millioner, og det er en fornøjelse at besøge dem. De er virkelig passionerede omkring United.

– Jeg var i Kina i 2007, og må indrømme, at det var overvældende at opleve den energi og entusiasme fansene har her. Jeg ser tilbage på den tur med glæde, for den efterfølgende sæson 2007/08 var en af de mest succesrige i min karriere, siger Vidic til manutd.com.

Bryan Robson er med Vidic i Kina for at præsentere planerne for turen, og han ser frem til et par spændende opgør mod City og Dortmund.

– Det er nogle store kampe at se frem til. Dortmund er lige efter Bayern i Tyskland, og har nogle fremragende spillere. Og så bliver det en stor oplevelse for fansene herude at opleve et Manchester-derby. Det kan godt være det er Guardiolas første kamp, men det betyder intet, da alle vil vinde sådan en kamp, lyder det fra Robson.

Overvejer du at rejse til Old Trafford? Vi guider dig på vej her

Tjek de gode tilbud på Manchester United-trøjer her

 

 

 

Forrige artikel

United-belgiere reagerer på terrorangreb

Næste artikel

Dato fundet for omkampen mod West Ham

ANNONCE