Double up fra Gundogan sænker Uniteds FA cup drømme

To mål af Gundogan sænkede Uniteds håb om at vinde FA cup.

13 sekunder, så længe tog det før City kom foran i FA Cup-finalen, efter at Gundogan scorede det hurtigste mål i FA Cup-finalens historie. Efterfølgende var det et lammet Manchester United-hold, mens Manchester City pressede på.

Efterhånden som kampen skred frem, kæmpede United sig med næb og klør ind i kampen fra midten af banen. Da kampen begyndte at sætte sig, fik United lov til at spille på kontraer uden at det rigtig blev farligt. Samtidig kørte Citys velsmurte maskine videre. En udstrakt arm fra Jack Grealish gav straffespark til United og muligheden for at komme tilbage i kampen. Og hvem anden end Bruno Fernandes fik lov at omsætte det til 1-1 efter 33 minutter.

Det tog lidt længere tid i anden halvleg, men efter 51 minutter scorede Ilkay Gündogan til 2-1 på et langskud, hvor De Gea knapt fik hånden på bolden. Efterfølgende var det et City-hold i kontrol, mens United kæmpede for at finde tilbage i kampen. En offside-stopning af Gündogan stoppede ham fra at sikre sig hattrick efter 71 minutter, mens United ledte efter løsningerne på at åbne op for Citys defensiv.

På trods af at United var holdet, der skulle jagte en udligning, var det alligevel City, der kom til de største chancer i kampens afslutning. McTominay og Varane fik den næsten snittet ind i overtiden, men i sidste ende løb City med sejren efter to mål af Gundogan, uden at de rigtig imponerede.

Startopstillingen: ingen Overraskelser

Karakterbogen: Middelmådige præstationer hele vejen rundt i skuffende FA cup finale.