Elanga glæder sig til endnu en skandinav

Svenske Anthony Elanga glæder sig til at danske Christian Eriksen træder til i Manchester United.

Christian Eriksen bliver den 3. skandinav i Manchester Uniteds aktuelle trup, hvor han kommer til at gøre Anthony Elanga og Victor Lindelöf selskab.

Netop Elanga glæder sig til at få den danske stjerne som holdkammerat.

– Endnu en skandinav i truppen er helt specielt. Så er vi tre. Jeg glæder mig til at møde ham og spille sammen med ham, fortæller Elanga til Manchester Uniteds hjemmeside.

I Christian Eriksen får Manchester United tilgang af 16. bedste spiller i Premier League med flest målgivende afleveringer, og det glæder Elanga sig særlig til:

– Han er en helt speciel spiller. En rigtig god spiller, som jeg spillede mod i sidste sæson og kunne se hans kvaliteter der. Jeg føler han kommer til at blive en stor bidragsyder til holdet, og så glæder jeg mig til at spille sammen med ham, og så vil forhåbentlig lægge masse bolde op til mig. Det ville være fedt, lyder det fra Manchester Uniteds ene svensker.

Christian Eriksen ventes at støde til Manchester Uniteds trup ved hjemkomsten til Carrington ovenpå holdets pre-season tour, hvor holdet lige nu er i Australien.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Danskeralarm: Få rabat på United-rejse og vind signeret trøje

Næste artikel

Kalvin Phillips: United var aldrig en mulighed

ANNONCE