En chance til? Mkhitaryan kan gøre comeback mod Bristol City

Jose Mourinho bekræfter, at han overvejer at give spilletid til Henrikh Mkhitaryan i onsdagens Carabao Cup-kamp.

I otte ud af de seneste ni kampe, har Manchester Uniteds 28-årige armener måtte se med fra lægterne, da han end ikke har været at finde i truppen. 

Men nu er der positivt nyt for Henrikh Mkhitaryan. I hvertfald er det ikke udelukket, at han er med, når “de røde djævle” møder Bristol City onsdag aften. Så langt ville Jose Mourinho strække sig på pressemødet før kampen, da han blev spurgt indtil offensivspilleren. 

– Det er muligt. Jeg laver et par ændringer, men ikke mange, for Bristol er et af de bedste hold i Championship, lød det fra portugiseren. 

Henrikh Mkhitaryan startede sæsonen godt ud og toppede efter de første kamp assistlisten. Men en stribe ringe præstationer startende i oktober, hvor han specielt faldt igennem mod Liverpool og Chelsea, har sparket den tidligere Dortmund-spiller langt ud i kulden.

En anden spiller der også har været ude, hvor der metaforisk er rigtig koldt, er Luke Shaw. Men den unge venstreback har nærmest på mirakuløs vis gjort sig selv aktuel igen med to fremragende præstationer indenfor de seneste par uger. 

 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford
Forrige artikel

Chelsea-legende: Vi ville dø for Mourinho

Næste artikel

Rooney: Ubesejrede City-hold er ikke Premier League-historiens bedste

ANNONCE