Endnu et 2-2 resultat for United

Manchester United spiller for anden kamp i træk uafgjort 2-2.

Der skulle ikke gå mange minutter før, Marcos Rojo fik sæsones 5 gule kort, hvilket endda er sket på blot 5 kampe. Dette medførte et frispark, som Burnley hurtigt lukrerede på, og så var United bagud, næsten før kampen var igang.

Både de Gea og Lukaku må efter kampen have svært ved at se sig selv i øjnene, da de begge var medskyldige i det første mål. de Gea, der eller har været stærk formæssigt på det seneste, stod alt for passiv inde på stregen, da et skarpt indlæg kom. Lukaku, der var med stor skyld i begge Citys mål, så igen rigtig skidt ud, i sit forsøg på at cleare bolden i flere omgange.

Det fik ellers Manchester United til at skrue op for tempoet og sætte et massivt pres ind. Det blev dog aldrig rigtig farligt, og det medførte en del plads bagud, for Burnley at spille på. Efter lidt over en halvtimes spil, fik Burnley en relativt ufarlig omstilling, hvor Young lavede et klodset frispark, med få meter ind til Uniteds felt.

Burnleys Steven Defour viste på flotteste vis, hvordan sådan et skal sparkes og bragte Burnley på 2-0. de Gea stod meget yderligt placeret i forhold til frisparkets afstand til målet, og kunne ikke nå at komme hen til det hårde og præcise spark. Igen en tvivlsom aktion fra verden bedste keeper.

Manchester Uniteds hårde pres aftog mod slutningen af første halvleg, og der blev ikke skabt nogle nævneværdige chancer.

I pausen reagerede Mourinho, der valgte at tage Rojo og Ibrahimovic ud til fordel for den brand varme Jesse Lingard og den mere udskældte Mkhitaryan.

Jesse Lingard skulle også vise sig at blive dagens store helt på et Unitedhold der bød på nærmest alle tilgængelige offensive spillere. I anden halvleg spillede Phil Jones alene midterforsvarer, og blev i perioder assisteret af Nemanja Matic, der også arbejdede med Pogba på midten.

Der var dømt United dominans, og Burnley skulle forsøge at forsvare deres 2-0 føring hjem. Dette skete også med hjælp af tidspudstræk, hvor det blev til adskillige gule kort, for blandt andre Burnleys målmand Nick Pope, og flere andre Burnleyspillere, der sparkede bolden væk efter fløjten havde lydt.

Der skulle ikke gå mange minutter af anden halvleg, før Ashley Young bankede et hårdt fladt indlæg ind i Burnleys felt, hvor Lingard kom først på bolden, og på elegant vis fik drejet den bag om støttebenet og mod det lange hjørne.

Bolden tillede med lav fart mod det lange hjørne, men Pope var uden chance, og spændingen var tilbage på Old Trafford. Det lykkedes Burnley at frustere flere United spillere, hvoraf Mkhitaryan fik et gult kort grundet frustrationer mod Burnleys Phillip Bardsley, der ved lidt kontakt faldt hurtigt til jorden.

United havde trods de mange offensive spillere svært ved at skabe chancer mod et meget kompakt Burnleyhold, og det blev forsøgt med rekord mange indlæg, trods Zlatan og Rojo var blevet taget ud.

Efter megen tidsudtræk fra Burnley, blev der kun lagt 5 minutter til af dagens dommer Martin Atkinson. Dog 30 sekunder inde i tillægstiden faldt bolden ned for føderne af målscorer Lingard, derigen udplacerede Pope i Burnley målet, og Fergie-time så ud til at skulle gøre det igen for de røde djævle, men den afgørende chance udblev, og kampen sluttede 2-2.

Martin Atkinson kunne hellere ikke få fløjtet hurtigt nok af, efter tillægstiden havde paceret de 5 minutter, til frods for fortsat tidsudtræk.