Engelsk journalist sår tvivl om Giggs’ managerevner

Paul Hyland, der er journalist på The Independent, skriver i en kommentar, at han ikke tror på, at Ryan Giggs har, hvad der skal til for at blive manager på topplan.

Ryan Giggs er den våde drøm blandt mange United-fans i forhold til, hvem der om en håndfuld år kan være United manager. Man skal man tro The Independents Paul Hyland, så er waliseren ikke oplagt manager-materiale. 

– Han er meget mild af natur, og det har ikke hjulpet ham til at blive en hård ekspert på tv, og det er endnu sværere at se, hvordan han skal kunne vinde Premier League, skriver Hyland i sin kommentar i The Independent.

– Det meste af tiden, kigger jeg på hans fjerne blik og undrer mig. Hans evner er ikke testet, og jeg ser dem som tvivlsomme. Han var ikke en leder på banen, og hans ofte meget usikre kommentarer på tv får mig til at tvivle på, hvordan han vil håndtere det, når 20 etablerede Premier League-spiller kigger på med forventningsfulde blikke.

Under Sir Alex Fergusons ledelse, blev mange af de store profiler nævnt som mulige managere i Premier League i fremtiden, men det er endnu ikke lykkes for nogle af dem at få det helt store gennembrud. Mark Hughes og Steve Bruce er to, der har etableret sig bedst.

– Gary Neville fik en lidt hård medfart, efter Roy Hodgson blev fyret (som engelsk landstræner, red.). Rio Ferdinand er også en, jeg ikke mener springer i øjnene som træner. Men han skulle angiveligt være skuffet over ikke at være tilbudt en rolle hos FA.

– Så er der Phil Neville. Han har skiftet lidt mellem trænergerning og ekspertjobs de seneste år, men i det mindste tager han en aktiv del i læringsprocessen. Jeg tror, han kan blive en fin manager i en af de lavere rækker.

Om Ryan Giggs bliver United-manager kan tiden kun vise. Nu er der imidlertid blevet et managerjob ledigt i Swansea, men umiddelbart virker det ikke som om, at den walisiske klub vil ansætte Giggs.

 

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Forrige artikel

Karanka: Speciel kamp mod Mourinho

Næste artikel

Rooney og Shaw fortsat ude

ANNONCE