Karanka: Speciel kamp mod Mourinho

Aitor Karanka ser frem til en speciel kamp mod sin tidligere mentor.

De sad på samme bænk i tre år i Real Madrid, da Karanka var assistenttræner for José Mourinho, og Karanka mener da også, at en kamp mod José Mourinho er noget helt særligt for ham. 

– Jeg havde tre fantastiske år med ham i Real Madrid. Det bliver dejligt at se ham ham igen, og jeg tror vi skal have et glas vin eller en cola sammen efterfølgende. Dette er en af kampene i år, som jeg har set mest frem til, siger Karanka i følge Sky Sport. 

– Jeg har en masse at takke ham for. Hvis det ikke havde været for ham, så havde jeg ikke siddet som manager i Premier League i dag. Vi er stadig rigtig gode venner og har et super forhold til hinanden. 

Svært at overraske Mourinho

Aitor Karanka mener, at det bliver svært for ham og hans hold at overraske José Mourinho og Manchester United i lørdagens kamp, da kendskabet netop er så stort. Begge managere kan lide at spille på samme måde.

– Nogle gange analyserer jeg dem, hvor jeg finder mange ligheder med os selv. Det er svært at overraske José, men jeg bliver nødt til at tænke en smule anderledes i den her kamp.

– Det er et specielt øjeblik for mig og mit hold, men det gælder tre point som altid, og derfor bliver vi nødt til at se bort fra venskabet i 90 minutter. Jeg går aldrig ind til en kamp for at hente uafgjort, og derfor kommer vi også til at satse i kampen.

Årets sidste kamp mod Middlesbrough bliver fløjtet i gang i morgen klokken 16.00. 

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Bailly vil blive i United længe

Næste artikel

Engelsk journalist sår tvivl om Giggs' managerevner

ANNONCE