Engelsk rigmand og livslang United-fan interesseret i klubkøb

Sir Jim Ratcliffe prøvede i sommer at købe Chelsea, men blev afvist. Nu er han interesseret i Manchester United, som han har støttet siden barnsben, siger en talsmand.

Sir Jim Ratcliffe, der er britisk mangemillionær og grundlægger af energi-virksomheden Ineos, er interesseret i at købe Manchester United. Det skriver The Times onsdag aften.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Det kræver, at Glazer-familien er interesseret i at sælge, og hvis de er det, så står rigmanden klar.

– Hvis det er muligt, så er vi interesseret i at købe med henblik at blive ejere af klubben på den lange bane, siger en talsmand for Ratcliffe til The Times ifølge The Athletic.

Erhvervsmediet Bloomberg skrev tidligere i dag, onsdag, at Glazer-familien er parate til at sælge en mindre del af deres aktier i klubben.

Ifølge talsmanden handler det potentielle opkøb ikke om, hvorvidt der er penge, der er blevet brugt eller ikke. Det handler om byen.

– Jim kigger på, hvad der er muligt at gøre nu, og han ved, hvor vigtig klubben er for byen, så det føles som det rigtige tidspunkt med et ‘reset’, siger talsmanden.

Sir Jim Ratcliffe kom også med et opsigtsvækkende bud på Chelsea, da de tidligere på året blev sat til salg, efter Roman Abramovic var blevet tvunget til at afgive sit ejerskab af  London-klubben.

Buddet kom sent, og flere spekulerede i, at rigmanden kun gjorde det for at gøre andre opmærksomme på, at han kunne finde på at købe en Premier League klub.

United-fans’ modstand mod Glazer-familien er blusset op efter endnu en tumultarisk sommer og Premier League-start, hvor holdet efter to runder ligger sidst i rækken.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
6
Shares
Forrige artikel

Madrid-avis: Milliardbud på Felix afvist

Næste artikel

Skotsk skulptør skal lave Jimmy Murphy-statue

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
6
Share