Erik ten Hag dømmer Maguire ude af finalen

Harry Maguire bliver ikke klar til lørdagens FA Cup-finale mod bysbørnene mod Manchester City. Det bekræfter Erik ten Hag på pressemødet forud for kampen.

Foto: Ash Donelon/Manchester United – Getty Images

Harry Maguire har tabt sit kapløb mod tiden. Han kommer derfor ikke i spil, når United i morgen spiller FA Cup-finale mod Manchester City. Det udtaler Uniteds manager.

– Harry Maguire er ikke tilgængelig, men resten af de spillere, du nævnte (Lindelöf, Mount og Martial, red.), er – tror jeg. Vi har sidste træning i morgen (fredag, red.), og så tager vi de endelige beslutninger. Men som jeg ser det nu, ser det godt ud, siger Erik ten Hag på pressemødet forud for finalen.

Den engelske midtstopper pådrog sig en muskelskade i slutningen af april og har derfor ikke været i spil i de seneste fire kampe. Omvendt tyder det på, at Lindelöf, Mount og Martial alle er klar til at blive bragt i spil.

Den tidligere anfører er naturligvis frustreret over at gå glip af den store finale på Wembley.

– Ærgerlig over, at jeg misser finalen. Jeg vil gøre alt for at være til rådighed, men nu er der fuld fokus på at støtte drengene. Kom så United, skriver Maguire i en story på sin Instagram.

Casemiro har vikarieret i det centrale forsvar i de seneste syv kampe for de røde djævle. Senest dannede han makkerpar med Martínez. Både Evans, Varane og Lindelöf er dog også i spil til en startplads.

Bliv klædt på til finalen med denne uges podcast, hvor vi lader op til kampen. 

Forrige artikel

Talent underskriver kontrakt

Næste artikel

The Guardian: Beslutningen er taget - FA Cup-finalen bliver Erik ten Hags sidste kamp

ANNONCE