Erik ten Hag: »Du kan ikke skyde skylden på én spiller«

Det var kollektivet, der ikke fungerede, da Manchester United mandag aften tabte med 4-0 til Crystal Palace på Selhurst Park. Det udtaler Erik ten Hag efter kampen.

Foto: Justin Setterfield/Getty Images

Måltavlen på Selhurst Park viste mandag aften 4-0 til hjemmeholdet fra Crystal Palace, da dommeren fløjtede kampen af. Erik ten Hags mandskab blev udstillet, og ifølge Uniteds manager afspejler resultatet også holdets præstation.

– Som Manchester United burde vi præstere bedre. De spillere, der var til rådighed, burde gøre det bedre. Det er et fortjent nederlag. Præstationen var ikke, hvad vi forventede, siger Erik ten Hag efter kampen.

Og det var hele holdet, der underpræsterede. Særligt det første mål irriterer Erik ten Hag. Selvom Casemiros indgreb så uheldigt ud, mener Uniteds manager ikke, at det alene var den vikarierende forsvarsspillers skyld.

– Du kan ikke skyde skylden på én spiller. Det er en holdpræstation. Indkastet, hvor vi indkasserer det første mål, burde ikke ske. Det er på holdet, fordi vi ikke overholder aftaler. Vi tilpasser os ikke til de forskellige situationer og organiserer os, så vi kan holde kontrol i disse situationer. Fem spillere højere end bolden, og de har et indkast – det må ikke ske, forklarer han.

Michael Olise modtog bolden efter et indkast i starten af kampen, og da ingen United-spillere gik til ham, kunne den ombejlede offensivspiller drible ned og sparke den ind bag André Onana til 1-0.

Du kan se alle højdepunkter fra kampen her.

 

Skriv et svar
Forrige artikel

Karakterbogen: United blev ydmyget på Selhurst Park

Næste artikel

Joachim Andersen: »Højlund må lære at blive på benene«

ANNONCE