Karakterbogen: United blev ydmyget på Selhurst Park

En hele vejen igennem forfærdelig præstation. 4-0 blev det endelige resultat, hvor intet postivt kan tages med fra kampen.

På OldTrafford.dk giver vi spillerkarakterer efter følgende princip:

1 – Den rædderlige indsats, der ikke bød på noget nævneværdigt
2 – Den dårlige indsats, der næsten ikke kunne have gået værre
3 – Den ringe indsats, der bød på flere negative aktioner
4 – Den middelmådige indsats – dog mere negativ end positiv
5 – Den middelmådige indsats
6 – Den middelmådige indsats – dog mere positiv end negativ
7 – Den flotte indsats, der er mere end godkendt
8 – Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner
9 – Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med.
10 – Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999.

 

En spiller skal have spillet mindst 20 minutter for at få en karakter.

 

Onana – 4

Syntes ikke man decideret, kan forvente at Onana stopper nogle af de 4 mål (måske den sidste). Syntes dog han spiller en usikker kamp og ham og forsvaret er heldige med ikke at indkassere flere.

 

Dalot – 4

Hans egangement og vilje har man aldrig stillet spørgsmålstegn ved. Han falder dog i dag med sine holdkammerater, og spiller på et teknisk lavt niveau.

 

Evans – 4

36 årige Evans, som lige akurat er kommet sig over sin skade, blev i aften kastede for flammerne. Så ikke god ud ved 2-0 målet, men vil ikke anspore dette nederlag i hans retning.   

 

Casemiro – 1

En spiller som i høj grad har brug for at blive sat af. Selvom det ikke er Casemiro’s vante position, må man forvente en vis form for kvalitet qua hans rutine. Han sætter nærmest ikke en fod rigtigt hele kampen. Han er en skygge af den spiller vi så sidste sæson, og fremtiden lysner ikke, for den 32-årige Brasilianer.

 

Wan-Bissaka – 3

Igen spiller han på venstre back, som slet ikke komplimentere hans spil. Det så i de seneste kampe bedre ud, med Wan-Bissaka til højre og Dalot til venstre. Ved ikke hvorfor man i dag lavede det om igen. Han spiller en dårlig kamp, og så godt rundtosset ud efterfølgende.

 

Mainoo – 5

Acceptabel præstation af Manioo, uden at gøre meget væsen af sig. Den yngste spiller i start 11’eren, men viser noget modenhed og gemmer sig ikke fra bolden, selvom det ikke var alt der lykkes.

 

Eriksen – 4

Meget boldflytteri, men det bliver slet ikke farligt. Viser ofte fint overblik i opspillet, og til tider fint pasningsspil, men bliver aldrig en trussel med dem. Ser lille ud i midtbanen og bliver tit “løbet over”.

 

Antony (ud 60) – 2

Spiller en rigtig dårlig kamp og forventede han blev flået ud i pausen. Viste en smule i starten af anden halvleg, men generelt en tam indsats, som skuffer gang på gang.

 

Mount – 5

Acceptabelt af Mount. Spiller langtfra prangende, men har nogle sekvenser hvor han prøver at flytte bolden med tempo og selv løbe i spilbare positioner. Jeg syntes han viser, at han prøver at få noget til at ske, men får intet igen fra hans medspillere.

 

Garnacho – 4

Ikke en vellykket kamp fra Garnacho, som kunne have godt af en pause. Han har de seneste, mange kampe efterhånden, set slidt ud. Og har været uden den gnist, man forbandt med vores unge kantspiller. Han kæmper i dag bravt, men lykkes ikke med hans aktioner.

 

Højlund – 4

Viste sig okay frem i første halvleg, hvor han kom med vanlig fight og var i perioder involveret. Forsvinder for meget i løbet af kampen, og hele anden halvleg var han ikke at finde. Jeg koger meget af det ned til manglende, symfoni med hans med-spillere, og syntes han på mange måder gør hvad han kan. Men derfor har vi stadig højere forventninger til danskeren.

 

Amrabat (ind 60) – 3

Er heldig med ikke at få et rødt kort, efter små 10 minutter efter han var kommet ind. Viste sig generelt ikke flot frem, på den halve time han fik i dag.

 

Amad (ind 80) – UB

 

Wheatley (ind 80) – UB

 

Ten Hag – 2

Det her hold er helt ufatteligt hårdt ramt af skader, og det undskylder mange ting. Men det undskylder ikke den måde man kommer ud til denne kamp på, eller hvor elendigt det her United-hold er sat op.

 

De medrejsende Manchester United fans – 10

Sang i samtlige 96 minutter.

3 kommentarer
 1. Jeg er simpelthen ikke enig i, at Højlund “viste sig okay frem”. Jeg er med på, at han ikke bliver serviceret i feltet, men som opspilsstation taber han nærmest samtlige af sine fysiske dueller. Hvis han ikke kan matche sine oppasseres fysisk, så må han simpelhen spille noget klogere og time sine løb bedre, så han kan undgå den direkte fysiske duel.

 2. Da jeg vågnede imorges og skulle ud af sengen og møde på arbejde, havde jeg det som om jeg havde tømmermænd efter en bytur.

  Men jeg havde “bare” set United blive revet midt over af Palace hjemme i sofaen.

  Enig langt hen af vejen i karakterbogen og de analyser der beskriver spillernes indsats.

  Man kunne supplere analyserne med et totalt selvtillidsramt mandskab der på ingen måde tror på hverken egne evner eller EtHs oplæg.

  Men hold da helt op hvor var Uniteds “awayfans” fantastiske….jeg fik sgu gåsehud over dem, kæmpe respekt.

  GGMU – “AWAYFANS”

 3. Ingen skal have noget der ligner en karakter over 3 som maks.
  CE er jo bare blevet en simpel bold skubber, som spiller bagud på banen.
  Joachim Andersen er et svin på banen,,og den udtalelse om, at Højlund må blive på benene når han spiller overfor ham= uintelligent kommentar, men typisk for ham, som også var et svin overfor Nunez/Liverpool -JA er usympatisk.
  Højlund har ikke kvaliteten i øjeblikket, men se hvor nemt CP scorer 4 mål.
  Nu mangler jeg bare at der er en som skriver at Bruno F manglede..ha..ha.
  ETH mente i den samtale det blev vist, at MANU spillede noget af det bedste angrebs fodbold i PL…det viser jo bare, at manden er blottet for sund fornuft…..sørgeligt når man taber så mange kampe og til sekundære hold.

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Eriksen: »Spillerne tager skylden«

Næste artikel

Erik ten Hag: »Du kan ikke skyde skylden på én spiller«

ANNONCE