Erik ten Hag giver positiv melding om Højlund og andre tilbagevendte spillere

Når Manchester United møder Liverpool i FA Cup-kvartfinalen på søndag, kan Erik ten Hag formentlig stille et mere slagkraftigt hold, end han har kunnet til de seneste kampe. Det fortæller han på dagens pressemøde.

Der er en god chance for, at blandt andre Rasmus Højlund kommer i kamp, når Manchester United søndag tager imod Liverpool på Old Trafford i FA Cup-kvartfinalen.

Erik ten Hag siger på dagens pressemøde, at både danskeren samt Harry Maguire og Aaron Wan-Bissaka er vendt tilbage efter deres skader i løbet af denne uge.

– Vi har haft en god uge. Alle de spillere du nævnte (Højlund, Maguire, Wan-Bissaka, red.) vendte tilbage til træningsbanen, lyder det.

De deltog derfor også alle tre i fredagens træning, og Uniteds manager forventer, at de er klar til søndagens kamp.

– Vi har en træning i morgen, hvor vi skal se, hvordan de restituerer efter i dag. Men det ser godt ud, siger han.

Mason Mount er langt om længe også vendt tilbage efter sin lange skadespause. Det lyder dog mere usikkert, at den engelske midtbanespiller allerede nu er klar til at spille en FA Cup-kvartfinale.

– Desuden, er det rigtig positivt, at Mason Mount trænede med os hele ugen. Delvist i den første del af ugen, men han havde også nogle fulde sessioner med os, så det ser godt ud, siger Erik ten Hag.

Der er kampstart på Old Trafford kl. 16:30 på søndag.

Forrige artikel

The Times: Så meget fik Arnold udbetalt, da han forlod United

Næste artikel

Mainoo udtaget til U21-landsholdet, men Southgate holder øje med ham

ANNONCE