Erik ten Hag: Jeg var rasende i søndags

Manchester Uniteds manager, Erik ten Hag, roser holdet for deres ukuelighed efter 4-2 sejren over Aston Villa I Carabao Cup. Samtidig fortæller hollænderen, at han på ingen måde var tilfreds med holdets defensive præstation i søndags.

United-spillerne formåede i sidste ende at vende kampen til deres fordel, på trods af at de både kom bagud 0-1 og 1-2 i 2. halvleg. Erik ten Hag roser spillernes indstilling efter kampen.

– Jeg er rigtig glad for deres ukuelighed. Det har vi brug for, hver eneste kamp. Det er også derfor, at jeg var så rasende over præstationen i søndags. Vi kæmpede ikke, vi var sløsede. Især i det defensive, og det må ikke ske som United-spiller, udtaler hollænderen.

United skulle revanchere en tam indsats i søndags mod Aston Villa, da de her til aften tog i mod selvsamme modstander i Carabao Cup. Det var ikke til at se i 1. halvleg. United spillede uinspiseret og formåede ikke at skabe nævneværdige chancer.

I følge Erik ten Hag, så skyldtes det, at United spillede for langsomt.

– Problemet i 1. halvleg var, at vi brugte for mange berøringer, og at vi misbrugte mulighederne for at spille ned bag dem. Derfor bragte vi Christian Eriksen i spil, fortæller manageren.

Der kom også langt mere tempo i Uniteds spil i 2. halvleg, hvor hjemmeholdet formåede at få netmaskerne til at blafre hele fire gange. Erik ten Hag var også tilfreds med, hvad han så efter pausen.

– De (Aston Villa) spiller med en høj baglinje, så vi skal spille bolden ned bag dem. Jeg synes vi var ret succesfulde med det i 2. halvleg, uddyber han.

Manchester United er videre til næste runde i Carabao Cup, og dette var endnu et step i den rigtige retning, slår Erik ten Hag fast.

– Vi bevæger os i den rigtige retning, men vi kan vise meget mere kølighed på bolden. Der er stadig lang vej endnu, afslutter han.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Nedrykker venter i fjerde runde af Carabao Cup'en

Næste artikel

Erik ten Hag om sprudlende Garnacho: Han skal forblive rolig

ANNONCE