Erik ten Hag: Jeg vil gerne have Sancho tilbage så hurtigt som muligt

Selvom ten Hag gerne ser Sancho tilbage til truppen, vil han ikke tvinge ham tilbage før han er klar

Erik ten Hag har inden fredagens opgør mod Everton holdt pressemøde, hvor situationen om Jadon Sancho blev vendt. Sancho har været ude af truppen siden starten af november, og var heller ikke med til VM. I stedet har han trænet alene, blandt andet i Holland. Nu kommenterer ten Hag på situationen.

 

– Jeg vil gerne have Jadon tilbage så hurtigt som muligt. Men jeg kan heller ikke forcere processen. Så jeg vil gøre alt der er i min magt, men nogle processer kan du ikke tvinge, og denne er en af dem, så jeg skal være tålmodig, selvom jeg ikke har tålmodigheden, fordi jah, vi mangler muligheder i frontlinjen. Spillere som er tilgængelige og som er i stand til at bidrage i Premier League. Ikke kun i Premier League, men også den højeste standard af fodbold, og Jadon er en, når han er fit, som vil bidrage, og så har vi en ekstra mulighed, så vi har flere chancer for at vinde en masse kampe.

 

– Vi har nogle forhindringer, men jeg synes han er på vej i den rigtige retning. Jeg kan ikke forcere processen, så jeg bliver rigtig glad, når han vender tilbage til truppen til holdtræning – det bliver det næste skridt.

 

Det virker altså til at der er lange udsigter til at få Sancho tilbage i truppen, og ten Hag er heller ikke villig til at sætte en dato på hvornår Sancho forventes at vende tilbage til truppen.

– På nuværende tidspunkt er han ikke fit, nej. Jeg sagde fysisk, og en smule af de fysiske er også i forbindelse med det mentale, men jeg tror at han er i fremgang i den fysiske del, og det vil hjælpe ham. Jeg håber at han hurtigt vender tilbage, men jeg kan ikke sige hvor længe det kommer til at tage.

Fredag aften kommer Everton på besøg på Old Trafford i FA cuppens tredje runde, med kampstart klokken 21:00.

Forrige artikel

Erik ten Hag opdaterer på Donny van de Beek: Han er knæskadet

Næste artikel

Startopstilling: Ny højreside og Shaw i midterforsvaret

ANNONCE