Erik ten Hag om udskiftningen af Mainoo: »Jeg fortryder det ikke«

Manchester United manglede energi, og derfor blev Mainoo erstattet af McTominay i pausen mod Nottingham Forest, lyder det fra Erik ten Hag efter kampen. Samtidig mener Uniteds manager ikke, at midtbanespillerne var skyld i det første mål.

I pausen af gårdagens kamp mod Nottingham Forest skiftede Erik ten Hag sin 6’er Kobbie Mainoo ud ved stillingen 0-0. Ind kom Scott McTominay, som ellers ikke har spillet mange minutter på den defensive midtbane i denne sæson.

Den beslutning blev kritiseret på sociale medier efter kampen. Den skotske erstatning, vil nogle mene, havde en andel i begge af hjemmeholdets to scoringer.

Uniteds manager fortryder dog ikke beslutningen.

– Han (Mainoo, red.) spillede sin tredje kamp i træk i denne uge. Det er hårdt, når man tænker på, hvad han kommer fra. Jeg syntes, energiniveauet var lidt lavere end de to andre kampe i denne uge, så derfor havde vi brug for ny energi. Jeg fortryder det ikke, siger Erik ten Hag efter kampen.

Samtidig mener Erik ten Hag ikke, at McTominay var skyld i det første mål. Marcus Rashford var i forløbet op til 1-0-scoringen til behandling på sidelinjen, hvilket United-manageren forklarer scoringen med.

– Jeg syntes Scott (McTominay, red.) bragte masser af energi, og jeg syntes, anden halvleg var meget bedre fra vores side. Ved første mål, når man analyserer det, var vi reduceret. Det havde intet at gøre med den centrale midtbane, lyder det.

Nottingham Forests 2-1-scoring var en omstilling, hvor Morgan Gibbs-White også pludseligt var spejlblank på feltkanten. Her var der dog tale om en misforståelse mellem spillerne.

– Andet mål kom via et kontraangreb, hvor der var miskommunikation. Vi havde nok spillere med tilbage, siger Erik ten Hag.

Nederlaget placerer United på en foreløbig 7. plads i Premier League. Både Newcastle og Brighton kan dog nå at overhale de røde djævle, inden 20. spillerunde er ovre.

Forrige artikel

Erik ten Hag: Skaderne holder os tilbage

Næste artikel

Ornstein: United aktiverer klausul i Lindelöfs kontrakt

ANNONCE