Erik ten Hag: Skaderne holder os tilbage

Det var et skadesplaget Manchester United-mandskab, som i dag drog mod City Ground i Nottingham for at hente tre point med hjem til Manchester. Planen mislykkedes, da Erik ten Hag og resten af holdet måtte se sig slået 2-1 i aftenens kamp.

Det var en skuffet Erik ten Hag, der efter aftenens nederlag til Nottingham Forest igen skulle stå på mål for endnu et United-nederlag. Her pointerede Erik ten Hag, at han konstant er nødsaget til at ændre i startopstillingen på grund af holdets mange skader.

– Det er tydeligt, at vi er skuffede over resultatet. Vi skabte ikke nok før pausen, men anden halvleg var bedre. Spillerne er heller ikke glade for dette, men vi skal gøre det bedre. Vi har ikke spillet med det samme hold to gange i træk. I dag måtte vi igen ændre i holdopstillingen. Det hjælper ikke os eller holdets rutiner, og det forklarer, hvorfor vi er så svingende, siger Erik ten Hag.

Erik ten Hag peger særligt på Uniteds forsvarskæde, hvor en af de bærende kræfter sidste sæson, Lisandro Martinez, har måttet se mange kampe fra sofaen i denne sæson.

– Vi har haft ni forskellige partnerskaber i bagkæden. Fansene vil ikke høre på dette, de vil se os vinde. Vi har også andre problemer, men hovedsageligt er det skaderne, der holder os tilbage. I januar har vi mange spillere, der vender tilbage, så vores niveau kan hæves igen, siger Erik ten Hag.

Erik ten Hag blev også spurgt ind til Sir Jim Ratcliffe, og om han vil afholde samtaler med INEOS Group angående klubben.

– Det vil vi. Ingen tvivl om det. Vi vil samarbejde om at sætte høje mål for resultaterne og strukturerne, siger Erik ten Hag.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Sky Sports (@skysports)

1 kommentar
  1. EtH har da en pointe her, men det er ikke kun derfor vi spiller så ringe, vi har en stor trup fordi PL er en ekstrem krævende liga at spille i, medgiver at vi har været hårdt plaget af skader i denne sæson.

    Tag start eleverne idag, mand for mand er vi klasser bedre end Forest, men hjemmeholdet havde vilje og den ild i øjnene vi manglende….igen

    Hvis EtH vitterlig er så god en manager hvorfor kan han så ikke sætte et hold der er motiveret…er det fordi han holder fast sit “spilkoncept” ligegyldig hvilke spillere der er tilrådighed….

    Nu er jeg en af dem der har svært ved at se et spilkonceot i det hele taget, men burde EtH så ikke være pragmatisk og gå på kompromis og spille udfra de spillere der rent faktisk er til rådighed…

    Spillerne han har tilrådighed er jo gode nok, man ser det i glimt når vi f.eks vinder over Everton, Chelsea og forleden Villa, gode spillere vil uanset elendig taktik osv kunne vinde nogle kampe hvor det går deres vej, i ny og næ alene pga den individuelle kvalitet…

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Eriksen: Et skridt frem og to tilbage

Næste artikel

Erik ten Hag om udskiftningen af Mainoo: »Jeg fortryder det ikke«

ANNONCE