Erik ten Hag til BBC: Straffesparket ændrede kampen

Manchester Uniteds manager, Erik ten Hag, stillede op til et interview hos BBC, efter hans hold tabte 3-0 til ærkerivalerne Manchester City. Den hollandske manager kommenterede flere af de afgørende øjeblikke og beslutninger, der påvirkede kampen. Ud fra hans kommentar, eller mangel på samme, mener Erik ten Hag ikke, at der var straffespark.

I en samtale med BBC begyndte Erik ten Hag med at anerkende sit holds præstation i første halvleg.

-I første halvleg spillede vi rigtig godt, og vi forsvarede os godt. Vi havde gode kontrachancer og gode muligheder, men vi kunne have udnyttet dem bedre. Vi måtte være mere offensive i anden halvleg samtidig med, at vi ville være mere kompakte. Vi vidste, at de ville presse os ved at gå højt og spille direkte.

– Straffesparket ændrede kampen. Jeg har ingen kommentar til det. Jeg har ingen kommentar til det, sagde Manchester United-manageren to gange efter kampen.

Hollænderen blev også spurgt ind til, hvornår kampen begyndte at glide ud af Manchester Uniteds hænder.

– Målet til 2-0. Det kom for tidligt, og så træffer vi de forkerte beslutninger. Vi talte om ikke at presse målmanden, når det ikke var muligt. I anden halvleg, ved stillingen 2-0, skal vi gå højt op på dem. Hvis vi ikke gør det, vil de finde den frie spiller. Vi skal være bedre organiseret, siger Erik ten Hag.

Ten Hag fortalte også, hvordan holdet skal genopbygge og forberede sig til onsdagens ligacupkamp mod Newcastle.

– Vi er nede, men vi spillede en god første halvleg. Vi vil være skuffede og irriterede, men i morgen er vi tilbage, fortalte Erik ten Hag.

Forrige artikel

Haaland til Sky Sports: Mange råbte "Keano" efter mig - jeg ved ikke hvorfor

Næste artikel

Tilfreds Guardiola: Altid specielt at vinde på Old Trafford

ANNONCE