ESPN: Agenthonorarer forsinker David de Gea-forlængelse

Ifølge ESPN tror Manchester United stadig på, at de kan holde førstemålmanden på Old Trafford med en ny kontrakt til 350.000 pund om ugen. Men spanierens agent volder problemer.

350.00 pund om ugen. 90 millioner pund over fem år. 

Så meget er Manchester United eftersigende parat til at betale David de Gea, hvis den 28-årige målmand vil binde sig til klubben frem til 2024. Lige nu er Ed Woodward og co. imidlertid bekymrede for, at spanierens agenthonorarer kommer til at køre prisen markant op.  

Det skriver ESPN. Ifølge sportsmediets normalvist troværdige Manchester United-korrespondent, Rob Dawson, er United klar til at møde spillerens krav. Samtidig er David de Gea interesseret i at forlænge. 

Alligevel er der lidt vej endnu, fordi at aflønningen af spanierens agenter endnu ikke er på plads. De Gea er repræsenteret af det portugisiske bureau GestiFute. 

Han har pt. 18 måneder tilbage af sin kontrakt, efter at Manchester United benyttede sig af en klausul i hans kontrakt i november sidste år, hvilket forlængede aftalen med et år. 

Hvis han får en ugeløn på 350.000 pund bliver han en af truppens bedst betalte – sammen med Paul Pogba og Alexis Sanchez. 

Eftersigende står både Juventus og Paris Saint-Germain klar, hvis ikke United og de Gea bliver enige. 

Den tidligere Atletico Madrid-målmand kom til klubben for otte år siden og nærmer sig 350 kampe i den røde trøje. 

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

John O'Shea lovpriser Mike Phelans indflydelse

Næste artikel

Herrera rykker tættere på ny kontrakt

ANNONCE