ESPN: Manchester United nægter at mødes med træneragenter for at vise tillid til Erik ten Hag.

Erik ten Hags trænersæde er måske knap så varmt, som mange går og tror. ESPN skriver i hvert fald, at Manchester United nægter at mødes med agenter, som måske kunne finde på at forhøre sig om stillingen.

Ledelsen i Manchester United afviser at mødes med agenter, hvis de formoder, at de forsøger at skaffe klienter til at erstatte Erik ten Hag som manager, fortæller ESPN i dag.

Det sker efter, at Manchester United har haft en noget skuffende start på sæsonen, og flere fans af klubben har råbt efter en trænerfyring.

ESPN fortæller, at agenter har forsøgt at kontakte Manchester United for at presse på, hvis en fyring skulle ske.

Agenten for en velkendt manager, der er ledig, fik aflyst et ellers allerede planlagt møde, fordi der var bekymringer for, at samtalen ville fokusere på den potentielle usikkerhed omkring Erik ten Hags job.

Ledelsen hos United mener, at der har været tegn på fremgang i løbet af denne uge, hvor Ten Hags hold har besejret Fulham og Luton i Premier League, men tabt 4-3 til FC København i Champions League. Det fortæller ESPN.

Der er dog en accept af, at Sir Jim Ratcliffes forestående investering vil skabe usikkerhed på alle niveauer af klubben, når den bekræftes, muligvis allerede denne uge.

Forrige artikel

Galleri: Farvel til Sir Bobby Charlton

Næste artikel

United opdaterer på Højlund og Eriksens skader

ANNONCE