Evans: Året skal afsluttes godt

Johnny Evans siger, at spillerne er klar til det travle juleprogram.

Der venter nogle travle uger for de røde djævle. Traditionen tro byder julen og starten af det nye år på et skræmmende program for de engelske klubber.

Johnny Evans var meget skuffet over ikke at få sejren med hjem fra Villa Park. United er dog stadig ubesejrede i de seneste syv kampe og det skal fortsætte.

– Det er en meget travl periode vi går ind i. Det handler om at holde momentum og ikke tabe hen over julen. Vi ved hvad vi skal gøre de næste par uger med utroligt mange kampe, siger Evans til MUTV.

– Vi har erfaringen til det, selvom det selvfølgelig sætter truppen på en hård prøve. Jeg tror det er godt, at mange får en masse spilletid, og det er altid en god periode for os spillere.

Johnny Evans tilføjer ligeldes, at han var yderst tilfreds med Radamel Falcaos mål. Det var hvad han behøvede efter en svær periode.

– Han spillede godt og fik sit mål. Det var et herligt indlæg fra Young og et super hovedstød. Han er som et rovdyr inde i det område, bare se på hans statistikker, han har scoret utroligt mange mål med hovedet og på sine førsteberøringer.

Har du besøgt Unisports sommerudsalg?

Handler du hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Total
0
Shares
Forrige artikel

Carrick: Håber der kommer meget mere fra Falcao

Næste artikel

Medie: United overvejer leje af Januzaj

Relaterede artikler
Gå til siden

Medier: Ronaldo vil væk

Cristiano Ronaldo har bedt Manchester United om at blive solgt. Det skriver flere medier.
Gå til siden

Here we go: Malacia skal til United

Efter et lille bump på vejen kan Fabrizio Romano nu annoncere, at Uniteds første transfer under Erik ten Hag bliver Tyrell Malacia.
ANNONCE
Total
0
Share