Evans til lægetjek i WBA

Jonny Evans ser ud til være næste mand til at forlade Old Trafford, og er her til aften til lægetjek hos West Bromwich.

Det har i et stykke tid ligget i kortene, at nordirske Jonny Evans ikke havde en fremtid i United. Blot 14 kampe i Premier League blev det til i sidste sæson for 27-årige Evans, der dog gjorde nok til at fange interessen hos blandt andet Tony Pulis.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

I West Bromwich vil Evans blive genforenet med Darren Fletcher, som i februar skiftede til The Hawthorns. Skulle et skifte gå igennem, er Evans udset til at skulle erstatte Joleon Lescott, som meldes tæt på at skifte til Aston Villa.

Interessen fra West Bromwich og manager Tony Pulis er så stor, at Pulis ikke lagde skjul på sin begejstring for Evans på sit pressemøde.

– Jeg vil gerne have fat i Jonny. Jeg tror han vil være en fremragende signing for denne klub. Men det er op til pengemændene. Der er tre parter som skal blive enige – de to klubber, og så spilleren. Men ja, jeg vil elske at skrive kontrakt med Evans, sagde Tony Pulis på sit pressemøde.

I følge flere engelske medier er Jonny Evans her til aften til lægetjek i West Bromwich, og i følge BBC er de to klubber nået til enighed om en pris for forsvarsspilleren, der også har været meldt på vej til Everton i løbet af sommerens transfervindue.

Køb den nye Manchester United-trøje hos Unisport.dk eller hos Sportmaster.dk 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

LVG: Vil ikke tabe igen

Næste artikel

McGuinness ser frem til europæisk erfaring

ANNONCE