Ex Everton-spids: Lukaku bliver en succes i United

Den tidligere Everton-angriber Kevin Campbell er sikker på, at Romelu Lukaku vil få masser af succes i United. Hans kvaliteter passer til klubben, lyder dommen.

Romelu Lukaku har alle forudsætninger for at blive en stjerne i Manchester United. Sådan lyder dommen fra den tidligere Everton-angriber Kevin Campbell.

Campbell spillede selv i Everton fra 1999 til 2005, hvor han nettede 36 Premier League-mål. Han har fulgt klubbens 24-årige angriber tæt og mener, at hans egenskaber passer perfekt til United.

– Hans styrker vil passe til spillestilen og de andre spillere i Manchester United, siger Kevin Campbell til Sky Sports og fortsætter:

– Han er hurtig, stærk og meget direkte i sit spil. Jeg forventer, at han kommer i gang med målscoringen meget hurtigt.

– Mourinho vil gøre ham bedre

Lukaku har tidligere haft José Mourinho som manager. Tiden i Chelsea blev dog aldrig for alvor en succes for belgieren, hvorfor Mourinho valgte at sælge ham til Everton for tre sæsoner siden efter et års lejeaftale med klubben.

Campbell er dog ikke bekymret for genforeningen. Han tror på, at Lukaku kun vil blive endnu bedre med José Mourinho som træner. 

– Der bliver selvfølgelig forventet en del mere rent spillemæssigt hos Manchester United – han bliver nødt til at være god i det opbyggende spil og være rigtig god som forreste mand, men det er ting, José Mourinho vil kunne hjælpe ham med at forbedre. 

– Når du spiller fodbold for Manchester United og andre store klubber i Champions League, er du nødt til at være klar hele tiden. Han bliver nødt til at forbedre sit spil, men det er jeg også sikker på, at han vil.

Det forventes, at Romelu Lukaku bliver præsenteret som ny Manchester United-spiller i morgen mandag, efter hans nye holdkammerater er landet i USA til pre-season-turen.

Har du set den nye Manchester United trøje? Se den her 

Oplev Manchester United på Old Trafford

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Rejsetilbud: United - Everton

Næste artikel

Rooney: Tak til de fantastiske fans

Relaterede artikler
Maguire og Rangnick
Gå til siden

David Ornstein: United intensiverer trænerjagt

Ifølge den pålidelige journalist David Ornstein udnytter Manchester United den korte vinterpause og ugerne herefter til at tage skridtet videre i jagten på en permanent træner.
Total
0
Share