FA kræver udelukkelse på livstid

FA’s bestyrelsesformand, David Bernstein, raser over tilskuerangrebene på Rio Ferdinand og plæderer for den hårdest mulige straf til de skyldige.

Det Engelske Fodboldforbund, FA, er klar til at trække i arbejdstøjet for at få straffet de skyldige efter søndagens Manchester-derby, der blev beskæmmet af en række kedelige episoder sent i kampen, hvor Rio Ferdinand blev angrebet af et frustreret hjemmepublikum.

Det lover en rasende David Bernstein, der er rystet over de groteske scener, der udspillede sig efter Robin van Persies scoring til 3-2.

– Det, der skete, er uacceptabelt og sørgeligt. Det var forfærdeligt at se Rio Ferdinand med blod strømmende ned ad ansigtet. Det er trist at se så fantastisk en kamp slutte med disse overskrifter, siger Bernstein, der er formand for FA, til Sky Sports.

Det er langt fra første gang, at tilskueruroligheder trækker fokus i England i 2012.

Således har der været flere racismesager, ligesom Sheffield Wednesdays målmand Chris Kirkland blev slået i ansigtet af en Leeds-tilhænger tidligere på sæsonen. Bernstein er bekymret over udviklingen.

– Det er bekymrende at se, at disse episoder bliver ved med at gentage sig. Vi har haft en række sager med racisme, baneløbere og spillere, der bliver ofre for kasteskyts. Det er totalt uacceptabelt. Det er op til hele fodboldverden og FA at samarbejde med myndighederne og sørge for den strengeste straf – at gå til domstolene og idømme synderne karantæner på livstid, siger Bernstein.

Forrige artikel

Evra nedtoner PSG-rygter

Næste artikel

Politiet jager møntkaster

ANNONCE