FCM-boss: Kunne have vundet større

FC Midtjyllands sportsdirektør Claus Steinlein mener, at FC Midtjylland kunne have vundet større end 2-1 mod Manchester United, hvis det ikke var for Sergio Romero.

FC Midtjylland vandt overraskende 2-1 over Manchester United torsdag aften i Herning. Klubbens sportsdirektør Claus Steinlein var en meget tilfreds mand efter kampen.

– Jeg er sindssygt stolt. At slå Manchester United her på MCH Arena – det er jo sådan, at man må knibe sig selv i armen. På den anden side er jeg lidt skuffet over, at vi ikke vinder større. Vi spiller en god kamp, og hvis de ikke havde haft en verdensklassemålmand, havde vi måske vundet større, siger Steinlein efter kampen.

– Det er det største enkeltstående resultat (i FC Midtjyllands historie, red.), men vi skal slå dem ud for, at det er det største. Fordi jeg synes, at slå Southampton ud er større end at vinde en enkelt kamp over Manchester United, siger sportsdirektøren.

De fleste havde forventet, at United ville sidde på kampen. Det lykkedes dog ikke, og det overrasker Steinlein.

– Jeg er overrasket over, at de ikke kan sætte mere pres på os. Jeg synes, at Napoli var bedre, da vi mødte dem, siger Steinlein og giver hans hold en god chance for at gå videre:

– Nu synes jeg, at vi kan sige, at der er en realistisk chance. Før var der en lille procentdel, men nu er det vel 50-50, vurderer han.

Mens Manchester United skal i kamp i FA Cup på mandag, har FCM fordelen af kun at skulle fokusere på returopgøret om syv dage.

 

Overvejer du at rejse til Old Trafford? Vi guider dig på vej her

 

Forrige artikel

Carrick: Kan kun sige undskyld til fansene

Næste artikel

Det store dilemma

ANNONCE