Carrick: Kan kun sige undskyld til fansene

Michael Carrick var tydeligt skuffet over 2-1-nederlaget til FC Midtjylland og forlanger en meget bedre præstation i FA Cup-kampen mod Shrewsbury på næste mandag.

Manchester United leverede en skuffende præstation torsdag aften og endte med overraskende at tabe 2-1 til FC Midtjylland. Dagens anfører Michael Carrick var klar i mælet efter kampen og forlanger en drastisk forbedret præstation mod Shrewsbury.

– Vi skal gøre så meget mere. Holdet er så meget bedre, end det vi viste i aften. Vi ved, at det også bliver svært på mandag, og i aften viser, at når man ikke spiller op til sit bedste, kan det gå galt. Vi var 1-0 foran og i kontrol, men så lavede jeg en fejlaflevering, og de scorede på et skud, der blev rettet af. Anden halvleg var ikke god nok. Det er der ikke nogen undskyldning for, og det eneste positive er, at vi fik et mål, siger Carrick. 

– Vi skal samle os selv op og komme igang igen. Uniteds fans har været utrolige, og vi har ikke givet dem nok at juble over i de sidste par år. Jeg kan kun undskylde for at tabe kampen på den måde, siger englænderen.

34-årige Carrick spillede sin kamp nummer 405 på MCH Arena.

 

Overvejer du at rejse til Old Trafford? Vi guider dig på vej her

 

Forrige artikel

LvG: FCM vandt andenboldene

Næste artikel

FCM-boss: Kunne have vundet større

ANNONCE