Fellaini om målet: – Ikke en “hand-ball”

Marouane Fellaini sikrede en forløsende sejr til United i de døende minutter i aftenens kamp mod Young Boys. I forbindelse med målet rammer bolden ham på hånden, men belgieren mener ikke, der var en forseelse.

Manchester United sikrede sig i dag en sejr over Young Boys, og endnu vigtigere, videre avanchement i Champions League. Marouane Fellaini var manden, der i de døende minutter sikrede sejren med et kynisk spark uden chance for Young Boys-keeperen. Bolden ramte Fellainis hånd i forbindelse med målet, men han mener ikke selv, der var en “hand ball”.

– Det var ikke en hand-ball. Hvis den ramte min hånd, var det ikke med vilje.

Belgieren er naturligvis også forløst over scoringen, der sikrede en uvurderlig sejr i en ellers kedelig stime for Manchester United.

– Selvfølgelig er det et godt tidspunkt at score målet på. Energien var god, vi spillede positivt, og det synes jeg, var det vigtigste i dag.

Siden Valencia ikke formåede at slå Juventus, er Manchester United videre til ottendedelsfinalerne. Her gør United sig forhåbninger om at gøre en bedre figur, end da man mødte Sevilla og skuffende blev slået ud i netop ottendedelsfinalerne.

ÅRETS STORE FEST FOR UNITED-FANS: PETE BOYLE PÅ DEN GLADE GRIS 1. DECEMBER

Køb billet her – Kun 100 kr – Inklusiv fri fadøl og jubilæumsmagasin

Forrige artikel

United sejrede til sidst

Næste artikel

Mourinho forklarer fravalg af Pogba og Lukaku

ANNONCE