Mourinho forklarer fravalg af Pogba og Lukaku

Op til aftenens kamp valgte Mourinho at bænke de to dyre drenge, Paul Pogba og Romelu Lukaku.

Manchester Uniteds portugisiske manager var tydeligvis ikke tilfreds med måden, holdet spillede på i lørdags mod Crystal Palace. Som et resultat af dette, valgte Mourinho at lave hele seks ændringer i startopstillingen, hvilket inkluderer fravalg af Paul Pogba og Romelu Lukaku, som blev erstattet af Fred på midtbanen og af Rashford på toppen.

– De spørger altid efter, at Rashford skal spille. Så du kan ikke klage over, at Rashford spiller som nier. Og spillere som Fred, de spiller, så du kan ikke klage over det. Så friskt blod, friske ben. Spillere, der ikke spillede sidst.

De trætte ben efter lørdagens Premier League-kamp har helt sikkert påvirket Mourinhos mange udskiftninger. Manageren følte sig nødsaget til at lave udskiftninger i startelleveren.

– Jeg tror aldrig, at det at spille efter to dage er nemt. Jeg forsøger at holde en vis stabilitet i truppen, men med friske spillere og de tre angribende spillere er Lingard, Rashford og Martial. Alle dem er unge, hurtige og formentlig friske, så det er det, vi gør.

Paul Pogba og Romelu Lukaku kom dog på banen i anden halvleg, hvor sidstnævnte lagde op til Marouane Fellainis forløsende sejrsmål.

ÅRETS STORE FEST FOR UNITED-FANS: PETE BOYLE PÅ DEN GLADE GRIS 1. DECEMBER

Køb billet her – Kun 100 kr – Inklusiv fri fadøl og jubilæumsmagasin

Forrige artikel

Fellaini om målet: - Ikke en "hand-ball"

Næste artikel

Spillerkarakterer: Hele offensiven dumper

ANNONCE