Fellaini ser frem til USA

Manchester United tager i weekenden hul på sommerens preseason-tour i USA. På den anden side af Atlanten skal holdet blandt andet møde City og Real Madrid, og det er noget, Marouane Fellaini ser frem til.

Der kommer til at stå Real Madrid, FC Barcelona og Manchester City på programmet, når United tager til USA i løbet af den næste måneds tid. Selvom det blot er træningskampe, er det kampe, som Fellaini ser frem til, og han ved, at alle vil give alt i opgørene.

– Selvfølgelig, når store hold spiller mod hinanden, er der altid en god stemning på stadion. Alle spillere vil vise deres bedste, og fansene vil forsøge at støtte dig, siger den lange belgier til manutd.com.

– Når du spiller mod de store hold, er du motiveret, og selvom det kun er preseason, så er man motiveret, for man vil være fit til den nye sæson. Samtidig kan sejre hjælpe med, at forberedelserne bliver bedre.

Belgieren mener samtidig at eventuelle nye spillere udover Victor Lindelöf har stor gavn af at komme med på touren, da det er godt for deres integration på holdet.

 

Har du set den nye Manchester United trøje? Se den her 

Oplev Manchester United på Old Trafford

Forrige artikel

Griezmann: Talte ikke med Mourinho om min beslutning

Næste artikel

BBC: Everton afholdt møde med Rooneys agent

ANNONCE