Fem United-spillere i kamp onsdag

Fem Manchester United-spillere var i aktion for deres landshold onsdag aften, og tre af dem var direkte involverede i scoringer.

Det var en begivenhedsrig onsdag aften for Manchester United-spillere. Fem spillere startede på banen for deres respektive landshold, og flere af dem spillede en central rolle.

Holland og Mexico mødtes på Amsterdam Arena, hvor Daley Blind og udlejede Javier Hernandez var med fra start. Javier Hernandez scorede Mexicos sidste mål til 3-1, da han driblede rundt om Tim Krul og satte bolden i et tomt net. Daley Blinds afrettede langskud blev kampens sidste mål til slutresultatet 3-2.

Angel Di Maria startede også på banen for Argentina, der spiller to kampe i England i denne landsholdspause. Den første kamp var onsdag på West Ham’s Upton Park, hvor Di Maria spillede 77 minutter i argentinernes 2-1-sejr over Kroatien. Den anden kamp er på Old Trafford, hvor Portugal er modstanderen.

Senest var både Marouane Fellaini og Adnan Januzaj begge i startopstillingen for Belgien, der vandt 3-1 over Island. Fellaini spillede hele kampen, mens Januzaj lagde op til kampens første mål, hvor den 19-årige United-spiller sparkede et frispark i panden på målscoreren Nicolas Lombaerts.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Van Persie-kasse nomineret til årets mål

Næste artikel

Mata: Jeg vil gribe alle muligheder

ANNONCE