Maguire i duel mod West Ham

Ferdinand: Følg De Geas eksempel, Maguire

Rio Ferdinand tror på, at tingene kan vende for Harry Maguire.

Harry Maguire kan lære af sin holdkammerat i Uniteds mål, der efter en svær periode er kommet tilbage på et højt niveau. Kaptajnen har haft en dårlig sæsonstart, men det kan altså reddes, mener Rio Ferdinand.

– Han kan kigge på De Gea. Da han først kom til klubben lavede han nogle fejl. Manageren spurgte os spillere til råds, og det endte med, at han kom over de svære perioder. Det samme sidste år, hvor alle sagde, “han er færdig” – den periode var han ikke kommet over, hvis ikke Sir Alex troede på ham i starten, siger Ferdinand til VIBE WITH FIVE.

Maguire spillede i weekenden for første gang fra start i nogle uger, og netop en pause fra rampelyset kan måske være det, som hjælper forsvarsspilleren, mener Ferdinand.

– Det er noget, vi får at se. Han så virkelig god ud mod West Ham, men kan han fastholde det i resten af sæsonen?, spørger han.

– Jeg tror, han havde brug for det. Nogle gange skal man lige have en puster, genfinde sig selv og så køre på igen, siger Ferdiandn.

Her på OldTrafford.dk var vi også meget imponerede af Maguires præstation forleden – så meget, at han fik vores Man Of the Match-pris efter kampen.

Forrige artikel

Transferjournalist bekræfter: Martial på vej til Sevilla

Næste artikel

Troværdige kilder: Palace har udset sig van de Beek

ANNONCE