Troværdige kilder: Palace har udset sig van de Beek

Donny van de Beek jagter mere spilletid, og nu skriver flere troværdige medier, at Crystal Palace har en seriøs interesse i at leje hollænderen, før transfervinduet smækker i.

18 måneder inde i sit ophold i Manchester United er Donny van de Beek ikke i nærheden af at være fast mand.

Derfor er det ingen overraskelse, at den hollandske midtbanespiller afsøger muligheden for at skifte den røde trøje ud denne vinter.

Sky Sports skriver tirsdag, at Crystal Palace har sendt følehornene ud i jagten på at leje van de Beek for resten af den igangværende sæson.

Det store, britiske medie skriver, at cheftræneren for “The Eagles”, Patrick Vieira, er tilfreds med sin trup, men franskmanden ønsker at tilegne sig en eller to spillere med europæisk erfaring.

Den anerkendte transferjournalist, Fabrizio Romano, har blåstemplet transferrygtet, hvorfor man må formode, at der er noget om snakken.

24-årige van de Beek har to og et halvt år tilbage af sin kontrakt på Old Trafford, men United har mulighed for at forlænge denne aftale med yderligere et år.

Van de Beek fik heller ingen spilletid, da United i weekenden slog West Ham 1-0. Gense den dramatiske afslutning her:

 

Køb din trøje hos Unisport, så støtter du OldTrafford.dk. Handler du hos Unisport.dk gennem linket, så støtter du OldTrafford.dk.

Total
1
Shares
Forrige artikel
Maguire i duel mod West Ham

Ferdinand: Følg De Geas eksempel, Maguire

Næste artikel

Officielt: Martial tager et halvt år i Spanien – bliv klogere på handlen her

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
1
Share