Ferdinand: Kampen mod Wolverhampton bliver ikke let

Selvom Wolverhampton har tabt deres to første kampe mod Blackburn og Charlton stort og derfor ligger sidst, vil United ikke tro at sejren over Wolverhampton bliver let.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Ferdinand siger at de tre point ikke er sikre før det sidste sekund er spillet og fløjten har lydt. Derfor vil United ikke opfatte kampen som en kamp der er ensbetydende med en sejr og bare skal overstås.

”De manglende resultater de har haft, gør dem skuffede over deres egen start på sæsonen, men alt kan ændre sig med et godt resultat og vi ved de gerne vil lave et godt stykke arbejde på Old Trafford.”

Ferdinand siger at United er fast besluttet på at forbedre sidste sæsons præstation, hvor United havde det bedste forsvar i ligaen.

”Vi skal gå ud og være sikre på at vi virkelig spiller godt, lade fødderne snakke og få de tre point” sagde han til MUTV.

Kampen mod Wolverhampton spilles i morgen klokken 21:00 dansk tid og kan følges live på Canal+.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Truppen mod Wolves

Næste artikel

Giggs: Fergies udvisning øgede Uniteds præstation

Relaterede artikler
Gå til siden

MEN: Varanes skade er ikke alvorlig

Raphael Varane udgik med en ankelskade i gårsdagens nederlag mod Manchester City. Det forventes ikke, at skaden holder midterforsvaren ude i lang tid.
ANNONCE
Total
0
Share